Auto Sijben Neerkant 50 jaar bovag-lid

Auto Sijben Neerkant 50 jaar lid van BOVAG

 

Auto Sijben in Neerkant viert dit jaar een wel heel bijzonder jubileum: het autobedrijf is maar liefst 50 jaar aangesloten bij BOVAG. Uit handen van vice voorzitter Derk de Haas ontving de heer Sijben van Auto Sijben een speciale oorkonde.

Auto Sijben staat al meer dan een halve eeuw bekend als een alom gewaardeerd bedrijf dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. ‘Die drie kernwaarden zijn precies waar bij BOVAG aangesloten bedrijven voor staan,’ aldus Derk de Haas, vice voorzitter van BOVAG. ‘Zekerheid en vertrouwen zijn voor klanten van groot belang, Auto Sijben biedt dat bij uitstek. En is daarom al 50 jaar aangesloten bij BOVAG.’

 

Lid sinds 1968
BOVAG bestaat zelfs sinds 6 mei 1930. Veertig garagehouders spraken in het Utrechtse café-restaurant Noord-Brabant over hun gezamenlijke belangen en besloten zich te verenigen. Die avond werd de BOnd van Automobielhandelaren en Garagehouders geboren. In de loop der jaren sloten ook vele andere bedrijven zich aan, zoals tweewielerspecialisten, rijscholen, caravanbedrijven, wasstraten, tankstations etc. De welbekende BOVAG Garantie voor gebruikte auto’s werd in 1965 ingevoerd en vijf jaar later volgde een soortgelijke garantieregeling voor onderhoud en reparaties. Inmiddels geldt de BOVAG Garantie voor vrijwel alle producten en diensten die BOVAG-leden aanbieden.

 

 

 

Comments are closed.